Ny præst i Allinge

to 13.06.2019, 07:55

Den 38 årige Elon Anders Enevoldsen Lauterlein fra Søborg er ny præst i Allinge.

Søndag den 7. juli vil en ny præst blive indsat i Allinge-Sandvig. Dermed er det endelig lykkedes, at finde en afløser for Carsten Møller-Christensen, som efter 37 års tjeneste i sognet gik på pension i september. Det bekræfter provst Johannes Gregers Jensen.

Den nye præst hedder Elon Anders Enevoldsen Lauterlein og præsenterede sig selv således for to år tilbage i forbindelse med et valg til den kristne organisation Areopagos:

- Jeg hedder Elon Anders Enevoldsen Lauterlein og er 36 år. Jeg er gift med Christina (tidl. volontør på Tao Fong Shan) og vi har to børn, Lydia på 4 år og Maria på 1 år og vi bor i en lejlighed i Søborg.

- Jeg arbejder som kirketjener i Bethlehemskirken på Nørrebro i København og har sideløbende med arbejdet brugt en del år på at læse teologi på Københavns Universitet og blev færdig med studierne og pastoralseminariet i december 2014.

- Jeg kan godt lide at tage op i de norske fjelde og vandre, eller i de danske landskaber. Eller overnatte i shelter sammen med familien og lave bål. Jeg spiller lidt musik, skyder lidt med gevær og riffel og drømmer om at bo tæt på vandet og sejle kajak og høste tang. Jeg mener selv at jeg bager verdens bedste rugbrød, jeg er i det hele tage vild med korn.

Således Elon Anders Enevoldsen Lauterlein præsentation af sig selv for to år siden. Den nu 38 årige præst har på det seneste også arbejdet som hjælpepræst i Bethlehemskirken på Nørrebro og som præstevikar i Grønnevang Kirke i Hillerød.