Modeltogsentusiaster vil lave en forening

fr 15.03.2019, 17:04

I foreningen Modeltog Bornholm skal medlemmerne lettere kunne trække på hinandens erfaringer indenfor for eksempel mekanik og opbygning af baner

Hovedsageligt voksne mænd, der har modeltog som interesse og hoppy, vil nu dele mange års erfaringer og oparbejdede kundskaber med andre entusiaster. Det skal en forening hjælpe med til:

-Vi ved jo allerede nu, at der er en del, der går og pusler med det hjemme i garage, udlænger, lofter og kælder. Men det kunne være rigtigt rart, hvis vi fik samlet det under én hat og kunne hjælpe hinanden, siger Niels Henriksen, modeltogsentusiast.

Og i bedste fald ender det også med faste fysiske rammer:

-Håbet er jo selvfølgelig, at vi kan arrangerer os på en måde, gerne med en klub, gerne med et klubanlæg, således, at det bliver lettere for nye at komme ind i vores hoppy, siger Jens Hjul-Nielsen, modeltogsentusiast.

Omkring 15 modeltogsinteresserede på Bornholm har allerede kontakt til hinanden via nettet, og der er stiftende generalforsamling i foreningen Modeltog Bornholm på tirsdag klokken 19 på biblioteket i Rønne.