Midlertidigt hjem fundet til 11 heste

ma 11.02.2019, 17:35

Der er nu fundet et midlertidigt hjem til hestene fra projektet Red Hesteliv. Men stifteren leder stadigvæk efter et sted, hvor der er plads til, at hun kan bo med dem.

Tau Rebecca Mikkelsen og hendes 11 heste skal flytte fra deres nuværende bolig i slutningen af februar. Hun har været i gang med at bede om hjælp til at finde et sted, hvor der er plads til både hende og hestene. Nu har hun fundet en midlertidigt hjem til hestene.

Imens hun finder noget permanent, hvor der er masser af plads til hestene og et lille hus til Tau Rebecca Mikkelsen, skal hestene flytte ind på Ravnsgård i Østermarie, som er en tidligere rideskole, og her er der god plads til hestene.

- De får lige så fine forhold som her, så det løser i hvert fald det umiddelbare problem med, at jeg skal flytte dem herfra. Der er ikke lige plads til mig, så det er en midlertidig løsning, fordi jeg gerne skal bo sammen med mine heste, men det må jeg arbejde videre på, siger Tau Rebecca Mikkelsen.

Sidste år stiftede Tau Rebecca Mikkelsen projektet Red Hesteliv, som tager sig af uønskede eller mishandlede heste. Efter har hendes fire heste fået selskab, så nu har hun 11 heste at passe på.

I videoen over artiklen kan du høre, hvad Tau Rebecca Mikkelsen søger efter i den næste bolig til hende og hestene.