20.000 kroner til Veteran Kids Bornholm

lø 22.12.2018, 09:54

Hjemmeværnskompagni 7110 Svaneke/Nexø og Nexø Rotary Klubs støtteforening for udsatte unge på Bornholm, donerer kr. 20.000,- til Veteran Kids Bornholm.

Efter Nexø Rotary Klub´s køb af Hjemmeværkskompagniets hus i Nørregade, er der i fællesskab oprettet en støtteforening for udsatte børn på Bornholm..
D. Derfor donerede de to foreninger kr. 20.000,- til det nye projekt "Klub Veteran Kids Bornholm".

Klubben er for alle børn og unge på Bornholm af veteraner. Det er et gratis og frivilligt tilbud hvor børn og unge af veteraner kan mødes i fællesskaber under fagligt gruppelederskab. Klubben tilbyder klubaktiviteter en gang om måneden for børn og unge fordelt på tre aldersgrupper, 8-12, 13-17 og 18-23 år.

Projektet Klub Veteran Kids er et projekt under Familieplejen Bornholm”, fortæller fagchef Linette Westergaard Jørgensen, og fortsætter:

- Familieplejen Bornholm er en selvejende institution, der har eksisteret i 115 år. Vores primære formål er at finde plejefamilier og matche dem med børn og unge i fuldtids- eller aflastningspleje i tæt samarbejde med Bornholms Regionskommune.


På billedet ses Præsidenten for Nexø Rotary Klub, Morten Qvistgaard Hansen, overrække checken på de 20.000,- kroner til fagchef Linette Westergård Jørgensen i Familieplejen Bornholm.