Fornem pris til Campus Bornholm

on 12.12.2018, 17:56

Campus Bornholm blev her til eftermiddag hædret med titlen Årets Byggeri, og er dermed officielt en af årets mest vellykkede nye bygninger i Danmark.

En stribe af byggebranchens mest markante aktører tildelte i dag Campus Bornholm den største hæder indenfor byggebranchen.

Campus Bornholm er Årets Byggeri 2019.

Dommerkomitéen består af repræsentanter fra landets mest markante aktører indenfor byggeri og arkitektur.

- Vi er kommet op i en liga med Vadehavscentret og LEGO House i Billund, og det er et skulderklap til os, som vi er rigtig stolte af. Og det er noget, der holder ved, så vi fremover kan tilbyde noget helt særligt til både de unge og de voksne på Bornholm, siger Inge Prip, direktør på Campus Bornholm.

Dommerkomitéen fremhæver det nye Campus Bornholm som et sted, der styrker ligeværd og fællesskab blandt de studerende som baggrund for prisen. Her skeles til de mange uddannelser, der nu er samlet under ét tag.

Formand for dommerkomitéen, arkitekt Scott Hollingsworth siger til TV 2/Bornholm, at én af årsagerne til prisen er, at byggeriet har en større betydning end byggeriet selv:

- Det er et skolebyggeri, men også et byggeri, der ikke er set andre steder. For skolen samler de studerende og de forskellige studieretninger ét sted, og det giver perspektiver for Bornholm og for resten af landet, siger han.

Ud over taler og tildeling af priser til de involverede var der også underholdning i form af skolens Luciaoptog på rulleskøjter og musik spillet af eleverne selv.