BHS-Almeborg Bornholm henter ny U23 rytter

fr 09.11.2018, 12:44

Det lokale cykelhold har skrevet kontrakt med vinderen af den samlede Øresunds Cup, Mathias Bundgaard Matz.

Den 20årige cykelrytter Mathias Bundgaard Matz har skrevet kontrakt med BHS-Almeborg Bornholm.

Mathias Matz vandt den samlede Øresundscup i år og er hentet fra Team ABC, efter en god sæson i den danske A-klasse. Hele 10 gange i sæsonen rullede cykelrytteren ind i Top10 placeringer.

- Han er stærk som en okse. Vi har fulgt ham det meste af denne sæson, og har set hvordan han gradvist er blevet bedre og bedre. Næste sæson satser han alt på sin cykling, og ved at få ham i vores rammer, er jeg sikker på vi her har hentet en kommende stor rytter, siger sportsdirektør Christian Juul Andreasen.

Mathias Bundgaard Matz fortæller selv om den nye kontrakt og den nye tilværelse som kontinentalrytter,

- Jeg er både stolt og beæret over at blive en del af BHS-Almeborg Bornholm i 2019. Det er gået utrolig stærkt, siden jeg startede med at køre cykelløb for blot 3 år siden, og at jeg nu står som kontinentalrytter er en kæmpe målsætning, som bliver til virkelighed. Jeg er sikker på, at der ikke findes et bedre sted at forsætte min udvikling, siger den nye "bornholmske" rytter Mathias Bundgaard Matz.

I dag mødes hele troppen, når gamle ryttere fra BHS-Almeborg Bornholm og nye kendinge mødes i weekenden på Hotel Balka Strand.