Vanvidskørsel: Over 170 km/t

fr 09.11.2018, 11:52

Onsdag aften blev en 42-årig mand målt til at køre med en gennemsnitsfart på over 170 km/t. Politiet opfordrer til frakendelse af kørekortet.

Kl. 19:35 onsdag aften blev en 42-årig mand stoppet af politiet. I sin bil havde han på Rønnevej Nylars og Rønne kørt med en gennemsnitsfart på over 170 km/t. Konkret skete det på strækningen mellem Stampevej og den sydlige Vellensbyvejen. Politiet nedlægger nu "påstand om ubetinget frakendelse af kørekortet", som det skrives i politiets døgnrapporten.

Videre i døgnrapporten skrives det, at politiet tidligere onsdag fik en anmeldelse om, at en sølvfarvet Mercedes var blevet påkørt, mens den holdt parkeret på parkeringspladsen i Ellekongstræde bag ved Netto. Dette skulle være sket mellem kl. 14.00 og kl. 14.30. Bilen har fået en hvid ridse på højre bagskærm.

Torsdag var der et mindre harmonikasammenstød på Møllevangen i Rønne. En 20-årig mandlig bilist overså to biler, der holdt tilbage for en venstresvingende bil. Ingen kom noget til, og der skete kun ringe materiel skade.

På Strandvejen i Rønne torsdag, var ATK-bilen parkeret på baggrund af en borgerhenvendelse. Her kunne det konstateres, at seks bilister kørte for stærkt. Den højeste hastighed blev målt til 67 km/t. Herefter trillede ATK-vognen op og ud ad Aakirkebyvej uden for Rønne. Her blev en enkelt bilist målt til 94 km/t.