Trivselsmåling: Høj medarbejdertilfredshed i BRK

fr 09.11.2018, 10:02

73,7 procent af BRKS medarbejdere svarer, de generelt er tilfredse med deres arbejde, og at deres arbejdsplads er et godt sted at være ansat.

En ny trivselsmåling Bornholms Regionskommune viser, at 73,7 procent af medarbejdere generelt er tilfredse med deres arbejde og deres arbejdsplads. det er samme niveau, som målingen fra 2016.

- Jeg må indrømme, at jeg både er stolt og begejstret over, at vi fastholder så højt et tilfredshedsniveau blandt vores ledere og medarbejdere. De sidste par år har indimellem været turbulente og har budt på flere vanskeligheder for BRK. Til dagligt kan jeg kan sagtens mærke et højt engagement blandt kollegerne, men det er nu også rart at få det dokumenteret på denne måde, siger Johannes Nilsson, konstitueret kommunaldirektør.

Til sammenligning svarer 73,5 procent af Københavns Kommunes medarbejdere, at de er tilfredse med deres arbejdsplads, mens deres tal for motivation og engagement ligger på 77,2. Her er tallet højere i Bornholms Regionskommune; nemlig på 80,5.

- Målingen giver os heldigvis også tydelige indikationer på, hvor i organisationen, at vi skal sætte ekstra ind. I den kommende tid får vores afdelinger og enheder en lokal rapport for deres område og den skal bruges til, at medarbejdere og ledere kan gå videre med at forbedre arbejdsindsatsen og tilfredsheden i deres område, siger Johannes Nilsson.

85,2 procent af alle adspurgte har deltaget i trivselsmålingen. Det svarer til 2933 medarbejdere, hvilket er højeste tal i Regionskommunens historie.

Bornholms Regionskommune - en ø en kommune - har eksisteret siden 1. januar 2003.