Idrætten får fleksible færgebilletter

to 17.05.2018, 11:06

De bornholmske sportsudøvere får ikke gratis billetter, når Molslinjen overtager sejladsen. Men de lover, at billetterne til sportsudøverne bliver fleksible.

Færgen har igennem tiden givet en del sponsorater og gratis rejser til de bornholmske idrætsfolk, når de skulle over vandet.

Nu lader det til, at Molslinjen - under navnet Bornholmslinjen - også vil tilgodese den bornholmske idræt, når de til september overtager sejladsen. Det skriver Bornholms Tidende.

DBU Bornholm, DGI Bornholm og Bornholms Idrætsråd har onsdag underskrevet en aftale med rederiet. Aftalen lyder på, at de bornholmske sportsfolk kan få fleksible billetter, som kan flyttes mellem afgangene.

I dag rejser øens sportsudøvere gratis med rederiet Færgen. Der er dog ikke er tale om gratis billetter til Bornholmslinjen. Øens sportsfolk får til gengæld adgang til de samme billige billetter som alle andre, siger Molslinjens kommercielle direktør Jesper Skovgaard.

– Idrætten har behov for at rejse meget, og den har behov for, at der er knyttet en særlig fleksibilitet til de billetter, som de køber. Det giver aftalen dem, fortæller Jesper Skovgaard, som glæder sig over den dialog, som rederiet har haft med den bornholmske sportsverden til Bornholms Tidende.