2,3 millioner uddelt på Bornholm i 2018

fr 11.01.2019, 14:59

Bornholms Brand uddelte i 2018 en pæn slat penge til i alt 67 lokale initiativer.

Forsikringsselskabet Bornholms Brand kan se tilbage på et 2018, hvor de støttede lokalt for i alt 2,3 millioner kroner. Selskabet skal ikke skrabe mange penge ind til aktionærer:

- Som et kundeejet selskab er vi ikke sat i verden for at skabe store overskud til nogle aktionærer. Men det er glædeligt, at forretningen er så sund, at vi både kan tilbyde konkurrencedygtige priser og produkter og samtidig bidrager til, at Bornholm er et godt og trygt sted at bo, udtaler Per Hansen, der er formand for Bornholms Brand, i en pressemeddelse.

Der er blevet støttet vidt og bredt i både forenings- og idrætslivet såvel som naturprojekter, kultur, turisme og meget andet.

- Vi har mange ildsjæle og et rigt foreningsliv på Bornholm. Det kræver dog ofte støtte, hvis de gode initiativer skal leve hele året. Så i Bornholms Brand er vi rigtig glade for, at vi kan give noget tilbage til hele øen, udtaler direktør for Bornholms Brand, Morten Holten, i pressemeddelsen.

Blandt modtagerne af støtte i 2018 er:

Tilflytterindsatsen hos BCB, Multihuset i Østerlars, Stenhuggerstien, Badely på Næs, hjertestarter på Svaneke havn, Klemensker svømmebad, Danske skoleidræt Bornholm, Travselskabet, Bornholms Højskole, Tejn Sejlklub, Oluf Høst Museet, Naturskolen, Bornholms Motorveteraner, DBU Bornholm, cyklistprøve, Kartoffelugen i Aakirkeby, Fødekar på Bornholms hospital, Bornholms Teater, DGI hallen, Aakirkeby Cross Klub, Kunsthåndværkerforeningen ACAB og mange flere.

Bormholms Brand har eksisteret siden 1855.